СЪВЕТИ

За да не се стига до често използване на услугите за отпушване на канали, прочетете полезните съвети на специалиста.

ЧЕСТИ ГРЕШКИ И СЪВЕТИ

Не изхвърляйте в каналите (тоалетна) мокри кърпички. Те не се разграждат и предизвикват трайно запушване, след което се налага аварийно отпушване на канали.

Поставете цедка на кухненската мивка – не изхвърляйте хранителните отпадъци в канализацията. Това е честа грешка и се налага да използвате услуги, за аварийно отпушване на канали.

Внимавайте с тоалетния освежител (сапунерка) да не падне в тоалетната чиния. Не пускайте водата, а се опитайте да извадите предмета.

След използване на банята почистете решетката на сифона от падналите косми и сапун. Ако те често попадат в канала, това може да доведе до запушване и нужда от отпушване на канала.

Не изхвърляйте директно мазнини в мивката – те се втвърдяват и се налага да използвате услуги за отпушване на канали.

При ремонт предупреждавайте строителите да не изхвърлят или измиват кофите в банята, където разтворите отиват в канала. Втвърдяването може да доведе до това, че услугата „отпушване на канали“ да не бъде достатъчна и да се налага подмяна на инсталацията.

При трайно неизползване на сифоните в банята или мокро помещение – сипвайте вода, за да предотвратите появата на неприятни миризми.

Канали

  Когато става въпрос за отпушване на канали ние имаме експертни познания и инструменти за решаване на всеки проблем. Запушването на Вашият канал може да бъде истински кошмар, ако не се оттича добре или носи лоши миризми, тогава е най-добре да се обадите на експертите. За нас е без значение, с какво и по какъв начин е запушен канала ние сме го виждали и преди и сме го отпушвали.

  Понякога почистващите химически препарати не могат да отстранят по-големи запушвания. Ето защо ние разполагаме с ВиК експерти да свършат мръсната работа за вас. Нашето почистване е задълбочено и ефикасно. Ние имаме услуга, при която не се налага да чакате и ще ви дадем цена преди да започнем работата. Нашите експерти ще работят с вас относно всички въпроси.
 
  Една от услугите предлагани от нас е отпушване на канали. Не е необичайно от сапуни, перилни препарати и мазнини да се образуват натрупвания във вътрешността на тръбите и евентуално да ги запушват. Запушените канали или тръби предотвратяват изтичането на отпадните води и причинява наводнения в кухнята, банята или мазето. Това може да е много стресиращо. Ако вашият канал е запушен или не мирише добре, наш работник може да установи, какъв е проблемът и какъв е варианта да се отървете от причината използвайки правилния инструмент или оборудване. 

  Запушената тоалетна може да бъде истински неприятен проблем, особено когато това се случва често и в неподходящо време.

  Има много причини поради които тоалетна може да се запуши. Старите тоалетни може да имат калциеви отлагания в тях и следователно това забавя потока на водата. Един от най-честите проблеми довели до запушване на тоалетните са изпускане на малки играчки, ароматизатори или други малки предмети. Корен или запушване на главната тръба също може да бъде причина за запушена тоалетна

Шахти

  Шахтата е много важна част от водопроводната система на всяка сграда, тя извежда употребената вода извън сградата. Когато се запуши шахтата, тази вода започва да тече все по-бавно, докато накрая престава да се оттича и остава в канализационната система на сградата, причинявайки многобройни проблеми, като наводнения и т.н.

  В повечето случаи шахтата се запушва от боклуци, които ежедневно преминават през нея, включително дрехи, строителни материали и други твърди предмети. Така с течение на времето шахтата просто престава да изпълнява своята основна функция – да извежда водата. Колкото по-бързо се предприемат адекватни действия за отпушване, толкова по-добре, бързите мерки ще предотвратят появата на по-сериозни проблеми. Ние разпола-гаме с най-съвременна техника и професионалисти с дългогодишен опит и умения, който реагират бързо и адекватно на всеки сигнал за проблем.
Scroll to top
ПОЗВЪНИ СЕГА