УСЛУГИ

Отводняване и почистване на септични ями и шахти

Фирмата разполага със специализиран тежкотоварен автомобил, работещ чрез вакуум помпа или вода под високо налягане, за професионално почистване на септични ями и отводняване.

почистване на септични ями
почистване на септични ями

Отпушване на канали

Най-съвременната немска техника за отпушване в закрити помещения позволява услугата да се извършва на трудно достъпни места, без цапане. Отличното оборудване позволява достигане на шахти и запушвания на десетки метри, от мястото за достъп.

Отпушване на канали
Отпушване на канали

Отводняване на мази и изпомпване на отпадни води

Един от най-често срещаните проблеми, след обилни дъждове и снеготопене е именно наводняването на приземни и подземни помещения. Благодарение на голямата дължина на маркучите и цистерната с голям обем, подобни проблеми се решават светкавично.

Отводняване на мази
изпомпване на отпадни води​

Благодарение на огромния опит, натрупан през последните 30 години, служителите на “Торнадо” са в състояние да се справят и с най-трудните и деликатни ситуации при отпушването на мивки и тоалетни.

Отпушване на мивка
Отпушване на тоалетна

Изпомпване и почистване на шахти

Двуклетъчната система на цистерната позволява транспортиране на мръсна и чиста вода едновременно. След почистване на шахтата от отпадната вода, тя може да бъде измита.

почистване на шахти
Изпомпване на шахта

Почистване на калоуловители

Още една от ВиК услугите, които предлагаме е изпомпване и почистване на калоуловители. От услугата се възползват най-често автомивките в района на град Плевен.

Почистване на калоуловители​
Почистване на калоуловители​

Почистване на маслоуловители

В етапите на производство и разделяне на отпадъците, често се използват допълнителни ВиК съоръжения. В отговор на изискванията за транспорт на опасни отпадъци предлагаме и услуги по почистване на маслоуловители и мазниноуловители.

Почистване на маслоуловители​
Почистване на маслоуловители​

Отпушване на улуци

Често пренебрегваната отводнителна инсталация, също се нуждае от профилактика и промиване.

Отпушване на улуци​
Отпушване на улуци​

ВиК услуги по домовете

Извършваме ВиК ремонти и отпушване както за фирми и предприятия, така и за частни домове. Фирмата разполага със специализирана техника за отпушване, без вода под налягане, особено подходяща за жилищна канализация, поради малкия си размер и намален риск за замърсяване на помещението, в което се извършва дейността.

ВиК услуги по домовете​
ВиК услуги по домовете​

Изпомпване и транспортиране на горива и нефтени продукти

Имаме богат опит и областта на изпомпването на резервоари и транспортирането на горива и нефтени продукти. Благодарение на специализираната комунална техника и мощната вакуум помпа е възможно изпомпването на меласи и подгрят мазут.

Изпомпване и транспортиране на горива и нефтени продукти​
Изпомпване и транспортиране на горива и нефтени продукти​

Разполагаме с различен набор от специализирани немски дюзи, с различни диаметри за отпушване и почистване на улични канализации.

Отпушване на улична канализация​
Отпушване на улична канализация​

Работа в широк окръг

Фирмата работи в градовете: Плевен, Долни Дъбник, Долна Митрополия, Славяново, Тръстеник, Левски, Койнаре, Никопол, Белене, Искър, Пордим, Гулянци, Кнежа, Ловеч, Искър, Червен Бряг, Луковит, Априлци, Троян и други, както и селските райони около градовете.

Scroll to top
ПОЗВЪНИ СЕГА